Ресторан "Rebra BBQ"
Контакти
Опис
Поблизу нижньої станції витягу №5 розташований ресторан "Rebra BBQ". Наші шефи навчилися задимляти м'ясо на кухні ресторану "Southside Market" у столиці техаської BBQ культури - м. Елджин та презентували смачну новинку буковельським гостям. Ми досягаємо нереального смаку м'яса завдяки технології приготування "Low & Slow", повільно задимляючи його у нашому власному техаському Смокері. Ми самі випікаємо хліб та булки для бургерів, рівняючись на якість американської мережі Shake & Shack. Ми першими привезли до України унікальний дров'яний смокер "J&R". Завдяки передовій технології ми можемо щоранку отримувати свіже задимлене м'ясо та підтримувати постійну температуру продукту. У меню: легендарні техаські BBQ хіти: задимлена яловича грудинка Біф брискет; свинячі ребра бейбі бек рибс, філе індички, курячі крильця; бургери; традиційні американські десерти.